Frågor & Svar

Frågor & Svar

1.Vilka kommer till dig?

Många tror att det är människor på den djupaste botten som söker hjälp i terapi men så är det inte. Det är långt från sanningen. Alla är välkommen till mig för jag kan möta de flesta! Dock är de flesta av mina klienter de som utåt sett har ett fungerande liv samtidigt som de behöver en hjälpande hand och vägledning. Den moderna människan idag ser vanligtvis ett värde i att ta hand om insidan likväl som utsidan.

2. Vad gör du om möter en klient vars problem du inte kan möta?

Då har jag ett jättefint nätverk av kollegor som jag kan rekommendera. Det finns hjälp för alla att få och jag kan hjälpa dig vidare så det blir bra för dig. Det är det viktigaste-att du får den hjälp du behöver.

3. Hur går det till?

Bra fråga! Du kommer till mig för ett första samtal där jag gör en kartläggning för ditt behov. När samtalet börjar gå mot sitt slut så gör jag en sammanfattning av samtalet så det viktigaste för dig kommit med. Du får med dig ett papper hem med några experiment som du ska jobba med. Små steg till förändring för ett gott liv för dig.. Vi bokar en ny tid efter ditt behov.

4. Vad är ACT-terapi?

ACT är vad som kallas för "tredje vågens KBT". Den går ut på acceptans, villighet och modern beteendeförändring. Jag kommer visa dig konkreta tips vad du ska göra när du lämnar vår session. ACT är en terapiform där du möts av ett stort lyssnande och empatiskt förhållningssätt. Det är mycket värme i våra samtal där du kommer som du är utan att bli dömd.

5. Hur jobbar du?

Jag jobbar med ACT som utgångspunkt då jag ser att ACT kan vara till hjälp för många, oavsett problematik. ACT innebär att vi tillsammans ska titta på vad du kan göra för att förändra din livssituation. Jag är nyfiken på vad du brinner för och vad du tycker är viktigt i livet. Jag är även nyfiken på vad du upplever för hinder i livet och vad du gör när dessa upplevda hinder dyker upp. Tillsammans ska vi se hur du redan vid första samtalet kan ta steg i riktning mot vad som är viktigt och meningsfullt för dig.

6. Kan jag komma till dig även om vi känner varandra eller är bekanta?

SJÄLVKLART! Det första vi gör är att skriva ett sekretessavtal. Det är för att du ska känna dig trygg.Mina samtal är professionellt inriktade. De är byggda på mina kunskaper och jag har läst flera utbildningar för att kunna möta dig i det rummet. De samtalen, och samtalen med mig som privatperson, skiljer sig mycket åt. Det som du får med dig i bägge samtalen är dock mig, jag är även i min yrkesroll levnadsglad, humoristiskt och har tankesättet att allt går att lösa, inget är omöjligt!

7, Kan jag utnyttja mitt friskvårdsbidrag hos dig?

Ja det kan du om du har Epassi. Jag är ansluten till dem så det är du varmt välkommen att göra!

8. Hur bokar jag en tid? 

https://www.bokadirekt.se/places/release-me-54895

Via denna länk kommer du till Boka Direkt där du enkelt kan boka din tid hos mig. 

Välkommen!

9. Om jag behöver avboka eller flytta tid? 

Om du önskar att boka av eller flytta din tid så ber jag dig att göra detta i god tid, dock senast 24h innan sessionstillfället. Om detta inte görs så debiteras fullt pris till dig. 

Release Me

BESÖK MIG

Tallbacksvägen 21, 865 92, Alnö

RING/SMSA MIG

+46 70-277 48 49

SKRIV TILL MIG

Carro@releaseme.se

Öppettider

MÅN-FRE

9.00 - 16.30Boka tid


Via denna länk kommer du till en sida där du enkelt kan boka din tid hos mig
© 2022 Alla rättigheter reserverade
Skapad med Webnode Cookies
Skapa din hemsida gratis!